Dutch translation English translation German translation

Koerier Amsterdam nodig?

Als u snel een pakket wilt verzenden, dan helpt Daktiva koerier amsterdam graag! Onze flexibele, betrouwbare en scherp geprijsde koerierservice in Amsterdam is zowel voor bedrijven als particulieren beschikbaar. Heeft u een pakket te verzenden? Bel ons:  035 – 6239 634 

Daktiva is bekend met diverse branches, waaronder:

– Advocatuur
– Architectuur
– Laboratoria
– Ziekenhuizen
– Accountancy
– (Gekoelde) Levensmiddelen branche
– Expediteurs
– Drukkerijen
– Particulier

Naast bovenstaande branches bediend Daktiva ook klanten in vele andere branches. Bel voor meer informatie:  035 – 6239 634 

Daktiva

Wat betekent de flexibiliteit van Daktiva koeriers voor u?

Wij gaan zeer flexibel om met uw wensen. U als klant staat bij ons dan ook altijd centraal. Wilt u dat een pakket op een bepaalde tijd wordt ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat dit gedaan wordt. Wij maken geen loze beloftes en staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week tot uw beschikking. Zoekt u een koerier Amsterdam, dan helpen wij u graag verder!

Ook voor koeltransport in Amsterdam tussen-25°C en +25°C bent u bij ons aan het juiste adres, wij werken volgens HACCP richtlijnen en voldoen aan de gestelde eisen.

Waarom zou kiezen voor onze betrouwbare koeriers diensten?

Onze representatieve koeriers staan 24/7 tot uw beschikking. Daarom is Daktiva koerier Amsterdam de perfecte oplossing voor pakketten waarbij haast geboden is. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan belangrijke documenten die absoluut op tijd op de plaats van bestemming moeten zijn. U kunt deze met een gerust hart door ons laten bezorgen.

Zeer scherp geprijsde pakketdienst. Wij zijn een koeriersdienst die niet alleen een top kwaliteit service aanbiedt, maar dit ook nog eens doet tegen zeer scherpe tarieven. Wij zorgen voor duidelijke prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een overnight bezorging tussen steden waar Daktiva koeriers een vestiging heeft (Amsterdam, Almere, Hilversum) kan al vanaf slechts € 12,50.

Wilt u een pakket verzenden? Neem contact op.

035 – 6239 634  

Al onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste Track & Trace technologie, zo kunt u op ieder  moment uw zendingen volgen. Daarnaast zijn onze koeriers uitgerust met mobiele telefoons en daardoor altijd goed bereikbaar.

Onze koeriersdienst is gespecialiseerd in het bezorgen van zowel grote als kleine bezorgingen, waarbij het extreem belangrijk is dat deze op tijd bezorgd worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan belangrijke documenten of grotere zendingen zoals meubels of pallets. Wij verzorgen tevens gekoeld transport (tussen -25°C en +25°C.) voor de levensmiddelen industrie, medische branche en andere diverse andere branches. Wat voor pakket u ook wilt verzenden u kunt op de professionele koeriers van Daktiva rekenen!

Een rit inplannen?

035 – 6239 634 


Daktiva koeriers heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Almere en beschikt tevens over een landelijk netwerk om klanten zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vooral als koeriersdienst in Amsterdam zijn wij razendsnel.

Daktiva koerier in Amsterdam