Dutch translation English translation German translation

Zoekt u een koerier in Amsterdam?

Als u snel een pakket wilt verzenden, dan helpt Daktiva graag! Onze flexibele, betrouwbare en scherp geprijsde koerier in Amsterdam is zowel voor bedrijven als particulieren beschikbaar. Heeft u een pakket te verzenden? Bel ons:  035 – 6239 634 

Daktiva is bekend met diverse branches, waaronder:

– Advocatuur
– Architectuur
– Laboratoria
– Ziekenhuizen
– Accountancy
– (Gekoelde) Levensmiddelen branche
– Expediteurs
– Drukkerijen
– Particulier

Naast bovenstaande branches bediend Daktiva ook klanten in vele andere branches. Bel voor meer informatie:  035 – 6239 634 

Daktiva koeriersdienst

Wat betekent de flexibiliteit van Daktiva koeriers Amsterdam voor u?

Wij gaan zeer flexibel om met uw wensen. U als klant staat bij ons dan ook altijd centraal. Wilt u dat een pakket op een bepaalde tijd wordt ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat dit gedaan wordt. Wij maken geen loze beloftes en staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week tot uw beschikking.

Ook voor koeltransport tussen-25°C en +25°C bent u bij ons aan het juiste adres, wij werken volgen HACCP richtlijnen en voldoen aan de gestelde eisen.

Waarom zou kiezen voor onze betrouwbare koeriersdienst?

Onze representatieve koeriers staan 24/7 tot uw beschikking. Daarom is Daktiva koeriers Amsterdam de perfecte oplossing voor pakketten waarbij haast geboden is. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan belangrijke documenten die absoluut op tijd op de plaats van bestemming moeten zijn. U kunt deze met een gerust hart door ons laten bezorgen.

Zeer scherp geprijsde pakketdienst. Wij zijn een koeriersdienst die niet alleen een top kwaliteit service aanbiedt, maar dit ook nog eens doet tegen zeer scherpe tarieven. Wij zorgen voor duidelijke prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een overnight bezorging tussen steden waar Daktiva koeriers een vestiging heeft (Amsterdam, Almere, Hilversum) kan al vanaf slechts € 12,50.

Wilt u een pakket verzenden? Neem contact op.

BEL: 035 – 6239 634  

Al onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste Track & Trace technologie, zo kunt u op ieder  moment uw zendingen volgen. Daarnaast zijn onze koeriers uitgerust met mobiele telefoons en daardoor altijd goed bereikbaar.

Onze koeriersdienst is gespecialiseerd in het bezorgen van zowel grote als kleine bezorgingen, waarbij het extreem belangrijk is dat deze op tijd bezorgd worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan belangrijke documenten of grotere zendingen zoals meubels of pallets. Wij verzorgen tevens gekoeld transport (tussen -25°C en +25°C.) voor de levensmiddelen industrie, medische branche en andere diverse andere branches. Wat voor pakket u ook wilt verzenden u kunt op de professionele koeriers van Daktiva rekenen!

Een rit inplannen?

Bel ons op: 035 – 6239 634 


Daktiva koeriers heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum en Almere en beschikt tevens over een landelijk netwerk om klanten zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vooral als koeriersdienst in Amsterdam zijn wij razendsnel.

koerier Amsterdam