Dutch translation English translation German translation

Wat is er te doen in Amsterdam?

Daktiva is gevestigd in Hilversum, maar heeft ook een vestiging in Amsterdam. We willen in dit bericht een aantal tips geven over de stad, er is namelijk een hoop leuks te doen. Wij komen als koerier Amsterdam op de leukste plekjes in de stad.

Rondvaart door grachten Amsterdam

AmsterdamAls je een paar dagen in Amsterdam bent, dan kom je er eigenlijk niet onderuit om een rondvaart door de grachten te gaan maken. Je gaat met een boot recht door de stad heen en begeeft je tussen de toeristen. Er zijn in Amsterdam veel verschillende bedrijven die dergelijke tours aanbieden, doe goed onderzoek voordat je naar de stad gaat. Online reviews lezen is aan te bevelen.

Musea bezoeken

In Amsterdam zijn diverse musea gevestigd. Als je wat cultuur wilt ervaren, dan is het zeker aan te raden om 1 of 2 musea te bezoeken. Zo is er bijvoorbeeld het Anne Frank huis, Het Scheepsvaartmuseum, het Van Gogh museum en natuurlijk het Rijksmuseum. Genoeg cultuur te beleven in de stad dus! Tijdens het werk als koerier kom je ook wel eens op deze plekken!

Vondelpark bezoeken in Amsterdam

Als je in de zomerperiode in Amsterdam bent, dan is het zeker aan te raden om eens langs te gaan in het Vondelpark. Zeker in de zomermaanden is het hier heel erg gezellig. Je ziet de mensen genieten van de zon met een biertje in hun hand. Je kunt er gerust tussen gaan zitten en ook genieten van het zonnetje. Dit is misschien niet heel erg spectaculair, maar je ervaart wel het ‘echte’ Amsterdam zoals de lokale bevolking dat ook doet.

Restaurants in Amsterdam

Als je voor enkele dagen in Amsterdam bent, dan is de kans groot dat je niet zelf wilt gaan koken. Voor lunch zijn er in Amsterdam vele tentjes te vinden en natuurlijk staan er op straat ook kraampjes om een een patatje te kopen. In de avond kun je veel leuke restaurantjes vinden om te genieten van een heerlijk diner. Op online review websites zoals Tripadvisor kun je diverse reviews lezen van mensen die hier eerder hebben gegeten.