Dutch translation English translation German translation

dienstenpagina

Diensten

Spoed

Dat wil zeggen dat de opdracht direct wordt uitgevoerd. Onze koerier kan binnen 20 minuten aanwezig zijn op de aanleverplaats.

Dezelfde dag

Hierbij wordt de zending voor 10:00 uur door onze koerier opgehaald en op dezelfde dag voor 18:00 uur afgeleverd.

Volgende dag

Indien er geen haast bij gebaat is, dan wordt de zending uiterlijk voor 17:00 uur opgehaald, zodat wij het de volgende dag voor 18:00 uur kunnen afleveren.

Maatwerk

Heeft u een specialistische opdracht? Dan bent u bij onze koeriersdienst aan het juiste adres. We zoeken altijd naar de beste oplossing op maat om uw opdracht zo efficiënt en voordelig mogelijk voor u uit te voeren.

Geconditioneerd vervoer

Wij zijn gespecialiseerd in snelvervoer van al uw gekoelde, diepvries en verwarmde zendingen zowel nationaal als internationaal tussen -25°C en +25°C. Wij werken volgens de HACCP richtlijnen en voldoen aan de gestelde eisen.
Tevens zijn onze bestelbussen ATP goedgekeurd.

ADR vervoer

Onze voertuigen hebben alle speciale voorzieningen en veiligheidsmiddelen om ADR gecertificeerd transport te mogen uitvoeren. Dus voor al uw ADR zendingen zowel nationaal als internationaal kunt ook bij Daktiva koeriers terecht.

Stadsrit

Hieronder vallen alle ritten binnen hetzelfde dorp of dezelfde stad, zoals een koerier amsterdam.

Buitenland

Voor uw buitenlandse zendingen werken wij met diverse partners samen. Dit biedt een scala aan mogelijkheden tegen zeer concurrerende prijzen. Voor het vervoer over de weg maken we gebruik van ons eigen netwerk.

Luchtvracht

Voor het verzorgen van uw buitenlandse luchtvracht werken wij met diverse partners samen. Dit biedt een scala aan mogelijkheden tegen zeer concurrerende prijzen.

Wachttijd en Laden en Lossen

De kosten voor eventuele wachttijd en/of laden en lossen wordt per kwartier berekend.