Dutch translation English translation German translation

Over ons

Door de grote mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid, gecombineerd met een gunstige prijsstelling, mag Daktiva koeriers een groot aantal bedrijven en organisaties tot haar klantenkring rekenen. De visie van veel van onze klanten is; “zorg voor een omgeving met creativiteit” sluit goed aan bij de visie van Daktiva koeriers; Flexibiliteit ligt aan de basis van een goede service!

Daktiva koeriers is een betrouwbare, flexibele, nationaal en internationaal opererende koeriersdienst die ervoor zorgt dat uw tijdkritische zending niet in een bulk terechtkomt of wordt overgeladen. Onze koeriers halen de zending bij u op en zij staan vervolgens garant voor een snelle, persoonlijke en betrouwbare aflevering door heel Nederland en ver daarbuiten.

Ons bedrijf is 7 dagen per week actief, bereikbaar en beschikbaar.
Daktiva koeriers bv beschikt over een eurovergunning en al onze voertuigen beschikken over navigatie. Tevens hebben de voertuigen de nieuwste technologie op het gebied van milieueisen en Track & Trace aan boord. Dit houdt in dat van elk voertuig de actuele positie, de nog af te leggen route, en de geschatte aankomsttijd kan worden bekeken en bepaald. Alle koeriers beschikken over een mobiele telefoon en zijn daardoor altijd bereikbaar en kunnen eventuele veranderingen per direct worden doorgegeven. Zo kunnen we u ten allen tijde vertellen waar onze koerier en uw tijdkritische zending zich bevindt.

Voor al uw belangrijke documenten en producten van diverse afmetingen kunt u op ons rekenen! Daarnaast zijn we ook ingesteld op groter sneltransport, lengte transport, volume transport en zwaar transport en mogen dit ook vervoeren omdat wij in het bezit zijn van een eurovergunning, in tegenstelling tot de gemiddelde koeriersdienst. Let op, want niet iedereen met een auto is een bevoegd en betrouwbare vervoerspartner.
Daktiva koeriers kan dus kleine en grote zendingen door heel Europa voor u vervoeren. Omdat we over de juiste papieren beschikken kan het dus nooit gebeuren dat uw zending vast komt te staan vanwege het niet voldoen aan de wettelijke eisen. Daktiva koeriers bv beschikt over drie vestigingen, Hilversum, Amsterdam en Almere zodat we snel ter plaatsen kunnen zijn om uw zending op te halen en direct af te leveren op de afgesproken tijd.

Daktiva koeriers koel- en vriestransport is gespecialiseerd in het geconditioneerd sneltransport van al uw zendingen.
Wij werken volgens de HACCP richtlijnen en voldoen aan de gestelde eisen.
Onze koel- en vrieswagens worden regelmatig gereinigd volgens de HACCP richtlijnen en al onze voertuigen voldoen aan de laatste milieueisen (EURO5)
Wij zijn gespecialiseerd in snelvervoer van al uw gekoelde, diepvries en verwarmde zendingen zowel nationaal als internationaal tussen -25°C en +25°C.
Tevens zijn onze bestelbussen ATP goedgekeurd en uitgerust met een track & trace systeem.