Dutch translation English translation German translation

Beste koeriersdienst vinden?

De beste koeriersdienst vind je met de volgende handige tips. Houd rekening met deze zaken en je vindt snel de beste koerier!

Tips voor het vinden van de beste koeriersdienst

De beste koeriersdienst vinden? (Die heeft u natuurlijk eigenlijk al gevonden… In Daktiva koeriers!) Maar we zetten toch nog een aantal tips voor het vinden van een betrouwbare koerier voor u op een rijtje.

  1. 1. Staar u niet blind op het kilometertarief van een koeriersdienst. Het gaat uiteindelijk om de prijs van de totale rit. Bij een laag tarief kan een andere berekening worden gehanteerd, waardoor de totaalprijs alsnog hoger uitvalt dan bij een andere koeriersdienst. Er worden dan bijvoorbeeld meer kilometers of voorrijkosten berekend.
  2. 2. Wilt u op regelmatige basis pakketten laten vervoeren? Vraag dan naar een passende prijsafspraak. Meestal zijn die wel te maken.
  3. 3. Lees en vergelijk ook de voorwaarden van de verschillende koeriersdiensten.
  4. 4. Kies een ervaren koerier die in oplossingen denkt en die over meerdere voertuigen beschikt.
  5. 5. Een koeriersdienst met een landelijk netwerk en verschillende vestigingen is flexibel en snel.
  6. 6. Bekijk of de koeriersdienst een (Niwo-)vergunning heeft. Dan weet u zeker dat hij aan bepaalde eisen voldoet. Deze eisen hebben te maken met de betrouwbaarheid, de correctheid van de bedrijfsvoering en het kapitaalkracht van het bedrijf. En let erop dat de koerier meer dan 500 kilogram mag vervoeren, als dat nodig is.
  7. 7. Bezoek de website van de koeriersdienst. Op de website ziet u snel genoeg met wat voor koeriersdienst u te maken heeft en of deze past bij uw vervoersvraag.
  8. 8. Kijk óók naar de uitstraling van de koeriersdienst: zijn de auto’s schadevrij; draagt het personeel nette bedrijfskleding; is de bereikbaarheid van de koerier via telefoon voldoende? (Die laatste vraag is echt belangrijk. Als u vragen heeft over vorderingen van uw opdracht, moet u snel antwoord kunnen krijgen.)

Hoe komen we aan deze tips voor het vinden van een betrouwbare koerier?

Eigenlijk hebben de genoemde tips allemaal betrekking op dingen die we van onze eigen klanten te horen kregen. Velen vertrouwen al jaren op onze koeriersdienst, maar we verwelkomen ook nog steeds nieuwe klanten. Die nieuwe klanten komen na een vergelijkend onderzoek dus allemaal bij onze milieuvriendelijke koeriersdienst uit…

Waarom noemen we deze tips voor het vinden van de beste koeriersdienst?

We helpen u graag! We geloven dat wij u kunnen helpen met een koeriersdienst op maat. Maar met deze tips weten we zeker dat u de juiste koerier vindt. Een koerier die zorgvuldig met uw goederen omgaat en ze netjes op tijd aflevert op hun bestemming. Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar werken ook als koerier Amsterdam.

Meer weten over onze eigen koeriersdienst?

We vertellen u graag welke vervoersoplossing het meest geschikt is voor uw goederen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.